Oznanila

Kotlje

16.nedelja med letom

  • Izšla je poletna, dvojna, številka BISERA, ki jo lahko vzamete pri izhodu iz cerkve.
  • Hvala, vsem, ki ste pomagali pri pripravi slovesnosti lepe nedelje v čast sv. Marjete. Hvala za pomoč pri čiščenju, pletenju vencev, okrasitvi cerkve za današnjo slovesnost in pripravo oltarje za procesijo ter za darovano cvetje. Hvala pevcem, pihalnemu orkestru železarjev Ravne, ministrantom za sodelovanje pri slovesnosti lepe nedelje. Hvala nosilcem »neba« in zastav pri procesiji. Iskren Bog klonaj vsem petim ključarjem, ki ste nosili težo dneva. Hvala vsem, ki ste darovali dobrote za pogostitve po sv. maši.
  • Naj bo današnji župnijski praznik sv. Marjete priložnost, da se iskreno zahvalim vsem za vse dobro kar, ste storili za župnijo; katehistinji Sonji, zborovodkinji in organistinji Ireni, zahvala cerkvenim pevcem. Zahvala sodelavcem župnijske KARITAS in članom Kolpingove družine. Zahvala članom župnijskega pastoralnega sveta, ključarjem, bralcem beril, ter ministrantom. Zahvala uredniškemu odboru BISERA pri pripravi župnijskega lista. Zahvala vsem, ki skrbite, za cerkvene prte in da je cerkev okrašena ter očiščena. Posebej iskrena zahvala Katici Galinec za vsestransko pomoč. Zahvala dobrim ženam za pomoč v župnijski kuhinji ob slovesnostih. Naj vse, spremlja priprošnja sv. Marjete, naj vas dobri Bog obilno blagoslavlja.
  • Prihodnjo nedeljo, 29. julija, bomo obhajali Krištofovo nedeljo, ko se zahvaljujemo za božje varstvo v prometu in se priporočamo sv. Krištofu. Misijonsko središče Slovenija vabi, da se v znak hvaležnosti pridružimo akciji MIVA in darujemo hvaležen dar za nova misijonska vozila. Po sv. maši lahko od ključarja dobite blagoslovljene nalepke MIVE in podobico z molitvijo za srečno vožnjo. Ob prejemu podobice in nalepke lahko ključarjem izročite svoj dar za MIVO.
  • V skednju nadaljujemo z akcijo zbiranja starega papirja

Župnije Ravne na Koroškem, Kotlje in Strojna

Župnije Ravne na Koroškem,
ŽupnijaKotlje
Župnija Strojna
Stara ulica 14
2390 Ravne na Koroškem
tel.  02 620 26 70
Za informacije glede spletne strani nas kontaktirajte na zu.ravne@rkc.si

Kontakt

Tel.: 02 620 26 70
E-mail: zu.ravne@rkc.si
TRR: 02470-0253755810

V nujnih primerih pokličite na mobilni telefon!

  • Edvard Vajda, župnik,
    GSM: 041 388 268

Župnijska pisarna na Ravnah

odprta:

  • v ponedeljek in torek od 9.00 do 11.00
  • vsak dan po sv. maši

/sv. maše so ob 19.00, v sredo ob 7.30; v mesecu maju ob 18.30; v zimskem času ob 18.00/

Župnija Ravne na Koroškem, Kotlje in Strojna © 2020 | Spletna agencija Si-TEAM